Техническият учебен център на ЧЕЗ Разпределение България получи отличие за

...
Техническият учебен център на ЧЕЗ Разпределение България получи отличие за
Коментари Харесай

Учебен център на ЧЕЗ получи приз за проект с образователна насоченост

Техническият образователен център на ЧЕЗ Разпределение България получи отличие за план с просветителна устременост в областта на бизнеса на петото издание на Годишните награди на b2b Media.

Третото място в категорията беше връчено на Крум Гледжарски, началник „ Управление на качеството “ в сдружението, и Меглена Велинова, началник на Техническия образователен център.

Наградата признава положените от компанията старания за основаването на лицензирана база, която да дава благоприятни условия за подготовка и преквалификация, за повишение на знанията и практическите умения и установяването на единни стандарти за работа в областта на електроенергетиката, както за чиновници на компанията, по този начин и за външни лица – възпитаници, студенти, подизпълнители и други

Техническият образователен център на ЧЕЗ Разпределение е ситуиран на територия от 3400 кв.метра, разполага с изцяло оборудвани профилирани зали и с механически полигон с модел на електроразпределителната мрежа, като предлага образования в действителна среда и има открити партньорски връзки с професионални гимназии и университети. Близо 3000 студенти, възпитаници, чиновници на компанията и подизпълнители минаха през образования в центъра през 2018 година Всички образователни стратегии приключват с връчване на документи, а центърът е лицензиран за 8 специалности и 12 специалности.

Петото издание на Годишните награди на b2b Media за следващ път отличи най-хубавите бизнесмени, най-иновативни компании, социално- виновни акции и други, употребявали новаторско мислене за реализиране на значими резултати. Отличието, получено от ЧЕЗ Разпределение, е следващо самопризнание за поддръжката на компанията в областта на образованието и в подготовката на бъдещи фрагменти за бранш Енергетика.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР