Техническият учебен център на ЧЕЗ Разпределение България получи отличие за

...
Техническият учебен център на ЧЕЗ Разпределение България получи отличие за
Коментари Харесай

Техническият учебен център на ЧЕЗ Разпределение с отличие за проект с образователна насоченост


Техническият образователен център на ЧЕЗ Разпределение България получи отличие за план с просветителна устременост в областта на бизнеса на петото издание на Годишните награди на b2b Media. Третото място в категорията беше връчено на Крум Гледжарски, началник „ Управление на качеството “ в сдружението, и Меглена Велинова, началник на Техническия образователен център.

Наградата признава положените от компанията старания за основаването на лицензирана база, която да дава благоприятни условия за подготовка и преквалификация, за повишение на знанията и практическите умения и установяването на единни стандарти за работа в областта на електроенергетиката, както за чиновници на компанията, по този начин и за външни лица – възпитаници, студенти, подизпълнители и други

Техническият образователен център на ЧЕЗ Разпределение е ситуиран на територия от 3400 кв.метра, разполага с изцяло оборудвани профилирани зали и с механически полигон с модел на електроразпределителната мрежа, като предлага образования в действителна среда и има открити партньорски връзки с професионални гимназии и университети. Близо 3000 студенти, възпитаници, чиновници на компанията и подизпълнители минаха през образования в центъра през 2018 година Всички образователни стратегии приключват с връчване на документи, а центърът е лицензиран за 8 специалности и 12 специалности.

Петото издание на Годишните награди на b2b Media за следващ път отличи най-хубавите бизнесмени, най-иновативни компании, социално- виновни акции и други, употребявали новаторско мислене за реализиране на значими резултати. Отличието, получено от ЧЕЗ Разпределение, е следващо самопризнание за поддръжката на компанията в областта на образованието и в подготовката на бъдещи фрагменти за бранш Енергетика.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР