Техническият съветник в Ред Бул Хелмут Марко заяви, че представянето

...
Техническият съветник в Ред Бул Хелмут Марко заяви, че представянето
Коментари Харесай

Глас от Ред Бул: Второкласен пилот от Ф2 показа колко силен е Мерцедес

Техническият консултант в Ред Бул Хелмут Марко съобщи, че представянето на Никита Мазепин по време на тестванията в Барселона е демонстрирало тъкмо какъв брой огромно е превъзходството на Мерцедес в техническо отношение по отношение на останалите отбори от Формула 1.

Сезон 2019 стартира с 5 двойни победи за германците в първите 5 надпревари. В тази връзка започнаха въпросите дали Мерцедес не е в положение да реализира невъзможното и да победи във всичките 21 старта.

20-годишният Мазепин, който се състезава във Формула 2, беше зает от Мерцедес за един от дните на проби на „ Каталуня”. В сряда руснакът даде най-хубавия резултат, а това не остана неусетно.

„ Това, че един второразреден водач от Формула 2, може мигновено да се трансформира в най-бързия, щом седне в Мерцедеса, демонстрира единствено какъв брой доста ни превъзхождат те. Те са по-силни от когато и да било”, съобщи доктор Хелмут Марко.

Не е загадка за никого, че кариерата на Мазепин получава много солидни тласъци от неговия татко – съветският милиардер Дмитри Мазепин. Най-вероятно шансът пред младока да седне зад кормилото на болида W10 се дължи на поверителен договор за проби с Мерцедес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР