Техническият директор на Милан Паоло Малдини коментира ситуацията около оставането

...
Техническият директор на Милан Паоло Малдини коментира ситуацията около оставането
Коментари Харесай

Малдини: Златан е част от проекта на Милан

Техническият шеф на Милан Паоло Малдини разяснява обстановката към оставането на Златан Ибрахимович в клуба, както и своя управителен пост.

“Изградихме нещо през този сезон и би трябвало да му бъде обещано неизменност. Така че идната акция ще се опитаме да надградим върху направеното. Златан е част от този план. Няма да са лесни договаряния, само че имаме твърдото желание да го задържим при нас. Имаме доста млади играчи, които бързо могат да израснат с Ибра около тях. Може и да имаме разнообразни подходи при постигането на задачите ни, само че е нужно да разполагаме и с цялостна визия къде желаеме да стигнем, другояче не бих бил тук.
Maldini: " With Ibra, we feel good. We have Rebic, and Leao. We have many young guys who, with Ibra, can make an exponential growth. This is our idea. " pic.twitter.com/3T6IrSRIDX
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) August 1, 2020 Серж Орие? Говорихме с сътрудника му преди година, в случай че би трябвало да бъда почтен, в този момент ще забележим по какъв начин ще се развият идващите няколко седмици. Щом поемеш директорска роля, би трябвало да се научиш на повече самообладание, като това е основата на твоята работа, защото всеки желае всичко незабавно, изключително в клуб като Милан. Когато имаш това качество, то оказва помощ резултатите да идват малко по-лесно. Фланелката на Милан тежи на хората, като мисля, че паузата някак си оказа помощ на някои от играчите да се оттърсят от това напрежение. Като споделих това, имам вяра, че този развой стартира още преди пандемията”, съобщи Малдини пред “Скай Спортс”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР