Техническият директор на Мерцедес Джеймс Алисън се съгласи с фенове,

...
Техническият директор на Мерцедес Джеймс Алисън се съгласи с фенове,
Коментари Харесай

От Мерцедес за Хамилтън: Направихме пълна глупост

Техническият шеф на Мерцедес Джеймс Алисън се съгласи с почитатели, че решението да вкарат Люис за късна промяна на гуми било " цялостна нелепост ", оповестява sportal. Хамилтън прекара съвсем цялото съревнование в Бразилия в опити да се приближи и да нападна Верстапен. При второто излизане на колата на сигурността няколко обиколки преди края, тимът прикани настоящия първенец да влезе в бокса от втора позиция.

При връщането си на пистата Хамилтън се оказа четвърти зад два Ред Була и едно Торо Росо. При рестартирането Люис опитва обезверена офанзива и направи неточност при опита си да изпревари Албън за второто място. След контакт Алекс се завъртя и остана надалеч обратно, а водачът на Мерцедес в последна сметка пресече финала съвсем паралелно с Гасли, само че въпреки всичко трети. На всичко от горната страна британецът беше осъден с пет секунди поради случая с Албън и остана седми.

" Състезанието напълно не беше от най-хубавите ни и в един миг просто направихме цялостна нелепост " изясни Алисън. " Мислехме си, че жертваме позиция за нови гуми, с които елементарно ще си върнем изгубеното и ще нападаме успеха ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР