Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци призна, че не е

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци призна, че не е
Коментари Харесай

Моци: Имаме оферти за даване на играчи под наем

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци призна, че не е изключена опцията “орлите ” да се разделят с още футболисти в идващите дни. Бившият бранител приказва при представянето на новите футболисти Дени Групер и Тиаго.
 Новият бранител на Лудогорец: Много съм бърз и имам добра техника Новият бранител на Лудогорец: Много съм бърз и имам добра техника
„ Искам да показва последните два прехвърлянето на Лудогорец за зимата. Сигурен съм, че ще оказват помощ доста и в края на май ще сме първенци. Брандао е наш състезател, тренира добре. Решението е на треньора. Той ще реши дали и по кое време ще го употребява. Той е картотекиран. Всички играчи ще са картотекирани. Днес или на следващия ден ще забележим, тъй като имаме предложения за предоставяне чартърен ”, разяснява Моци.

„ Имаме диалози за наши футболисти да отидат чартърен, с цел да играят повече. Треньорът ще реши. Новите са добре готови физически. Нормално да е имат потребност от акомодация. Треньорът взема решение по кое време ще играят ”, добави той.

„ Всяка година се борим и за купа, и за състезание. Надявам се, че през днешния ден ще създадем добър мач и ще се класираме за полуфинал “, приключи Моци.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР