Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори преди заминаването на

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори преди заминаването на
Коментари Харесай

Моци: Надявам се на точки и в Дания

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци приказва преди заминаването на “орлите ” за Дания. Утре в 22:00 часа разградчани ще премерят сили с Нордселанд във втория мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Моци изрази терзанията си от това, че датчаните домакинстват на неестествен терен, само че съобщи, че чака Лудогорец да се върне с точки.

“Доста тежко, напълно друго ще е на изкуствения терен. Ние знаем какво е, предходната година играхме на подобен против някои тимове. Надявам се да сме по-добри тази година. Нордселанд игра против един румънски отбор и по-късно чувах неприятни неща за терена им. Трябва да се фокусираме, няма значение на какъв терен играем.

Не би трябвало да ни тормози това, че те са победили ФКСБ и Партизан. Това е различен мач. Сега е мач в груповата фаза, всяка точка е значима, уповавам се да се върнем оттова с нещо.

Говорихме 2-3 дни за терена, знам какво се говореше в Румъния за него. Нямаме избор, отиваме да играем.

Футболистите са малко изморени, уповавам се до на следващия ден вечер да се възстановят и да се раздадат оптимално. Нормално успеха над Левски да даде самочувствие. Всяка победа дава, изключително такава на “Герена ”.

Има още 5 мача в груповата фаза, би трябвало да вземаме мач по мач и средата на декември ще забележим къде сме ”, съобщи Моци.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР