Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци е наблюдавал играчи от

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци е наблюдавал играчи от
Коментари Харесай

Моци гледа футболисти в Румъния

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци е следил играчи от румънското състезание, които могат да бъдат привлечени. Той е бил на дуела на някогашния си отбор Динамо (Букурещ) против Ботошани, извоюван от " алените кучета " с 1:0. Преди време Моци бе декларирал пред медиите в родината си, че държи под око млади румънски играчи. Според локалните медии, окото му е хванал централният бранител Жосуе Хомаво, който е тогоанец, само че има френски паспорт.

" Играта в защита бе на равнище. Освен бранителите обаче харесах момчета, които свършиха доста добра работа. На равнище бяха Бани и Политик, както и Амзяр, който беше доста мощен ", съобщи Моци пред gsp.ro.

Всички изброени от него са футболисти на Динамо. Андрей Бани е 20-годишен румънски плеймейкър, който има 5 мача като титуляр в шампионата досега. Денис-Дориан Политик е на 23 и също е полузащитник. В 4 дуела от шампионата е отбелязал 1 гол. Костин Амзяр е 20-годишен и в Динамо е употребен вляво на защитата. Предстои да забележим дали Лудогорец ще притегли някой от изброените.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР