Техническият директор на Козмин Моци говори за новото попълнение на

...
Техническият директор на Козмин Моци говори за новото попълнение на
Коментари Харесай

Уверен Моци: 10 години сме първи, няма никакво напрежение

Техническият шеф на Козмин Моци приказва за новото попълнение на " орлите " Матиас Тисера. Освен това Моци призна, че в лагера на разградчани " няма по какъв начин да има напрежение, тъй като от 10 години сме на първото място ".
" Матиас Тисера мина медицински прегледи, всичко е наред. Нормално е той да има потребност от още време за акомодацията. Има общо две тренировки с тима. Борбата за неговия автограф беше тежка. Той е доста добър нападател и имаше доста предложения за него. Ако Лудогорец желае един футболист, рано или късно това става.
Нормално е да търсим да има конкуренция в тима. Имаме много мачове. Имаме потребност от доста футболисти. Ние се надяваме да играем през три дни, тъй че имаме потребност от всичките футболисти. Колкото е по-голяма конкуренцията, толкоз по-добре се оправя тима.

Ние от 10 години сме на първото място. При нас няма никакво напрежение. Отдавна сме спокойни. Вчера против Арда тимът се оправи доста добре – освен като резултат, а и като игра. На мен ми харесва най-много методът на игра и това, че всеки футболист се бори за всяка една топка. Класата на нашия тим е доста по-висока от другите тимове. Вярвам, че най-после ще сме първенци " - стартира Моци.
" Доволни сме. Всички футболисти, които пристигнаха са положителни и ще ни оказват помощ да станем първенци. Нормално е да мислим в вероятност. Аз се надявам в края на май да сме първенци и да имаме мощен тим, който да се показа мощно в евротурнирите. Жуниор Брандао е наш футболист, тренира с тима. Ако треньорът реши, че има потребност от Брандао, ще го видите на терена. Към момента нямаме нито една публична оферта за нашите футболистите. Ако получим оферта, за всеки футболист сме отворени да приказваме за трансфер " - съобщи още той.
.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР