Техническият директор на Челси - Петър Чех, реагира след новината,

...
Техническият директор на Челси - Петър Чех, реагира след новината,
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020: COVID напрежение и около английския лагер

Техническият шеф на Челси - Петър Чех, реагира след новината, че двама от състава на Англия са били изолирани от своите съотборници и няма да вземат присъединяване в днешния мач на " трите лъва ". Става въпрос за играчите на " сините " - Мейсън Маунт и Бен Чилуел, които се поздравиха със своя съотборник на " Стамфорд Бридж " - Били Гилмор, след срещата с Шотландия.

Впоследствие се оказа, че младокът е инфектиран с ковид, което наложи изолирането на Маунт и Чилуел. Това обаче докара до голямо неодобрение измежду футболната общност на Острова.

" Моля някой да ми изясни по какъв начин по-точно Мейсън Маунт и Бен Чилуел - и двамата с отрицателни проби - би трябвало да бъдат изолирани след контакт с Били Гилмор, до момента в който целият състав на Шотландия, който дели една съблекалня, хотел, аероплан, ресторант, може да играе мачовете си без проблем, тъй като върнаха нужните негативни проби? Каква е разликата сред връщането на едни и същи резултати? Неразбираемо... ", написа Петър Чех в обществените мрежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР