Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо заяви, че България ще

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо заяви, че България ще
Коментари Харесай

Георги Иванов: България ще играе за победа срещу Грузия

Техническият шеф на БФС Георги Иванов-Гонзо съобщи, че България ще играе за победа по този начин, както го прави постоянно. 

Ситуацията в тима е много комплицирана поради отрицателните резултати от първите три мача в група C4 и поради снощния случай, при който пострада Тодор Неделев. 

Единият от рейсовете с българските национали нощес на път от летището за хотела провокира злополука, а полузащитникът на Ботев (Пловдив) трябваше да претърпи интервенция на главата и най-вероятно в идващите четири месеца ще се възвръща.

Иванов, който води националите на България като краткотраен селекционер, дава обещание играчите му да излязат от шока и да се показват мощно на следващия ден. Мачът на стадион „Динамо Арена“ в грузинската столица Тбилиси е от 19.00 часа българско време.

„Мога ли да мисля за футбол в този момент? Трудна обстановка. Обмислихме го и взехме решение да излезем да играем. Ситуацията е много комплицирана, част от нашите футболисти към момента са в потрес. Всеки човек е друг, всеки реагира по друг метод и на напрежението. Нашата задача е да се представим на най-високо равнище.

Грузия е мощен тим, който демонстрира напредък през последната година. Ние сме спортисти, не можем да се предаваме. За нас най-важна е успеха, тъй че ще създадем всичко допустимо да победим. Да видят съотборника си в кръв е потрес, само че имам вяра, че ще създадат всичко допустимо да излязат от него, сподели Гонзо.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР