Техническият директор на българския футболен съюз Георги Иванов реагира гневно

...
Техническият директор на българския футболен съюз Георги Иванов реагира гневно
Коментари Харесай

Гонзо реагира гневно на атаката към БФС от Бербатов, не подмина спортния министър и Петър Жеков

Техническият шеф на българския футболен съюз Георги Иванов реагира яростно против офанзивите на Димитър Бербатов към управлението на БФС на конференция по-рано през днешния ден. Гонзо отвърна и на министъра на младежта и спорта Радостин Василев, който също от през днешния ден няма да заема спорта, откакто водачът на издигналата гои партия " ИТН " изтегли всичките си министри от ръководството, написа БЛИЦ.

- Господин Иванов, по какъв начин ще коментирате днешната конференция на Димитър Бербатов? Чуха се доста обвинявания към управлението на БФС?
- Не съм слушал какво е споделил претендентът за президент, само че това, което прави преди мачовете на националния тим е неприемливо. Не може да размахваш компромати ден след ден. Никой не е прокопсал с изваждане на компромати и персонални неща. Ако по този начин счита да управлява в миналото си футболния съюз, доста е надалеч от истината.

- Има ли Димитър Бербатов качества да ръководи футбола ни?
- Първо да забележим дали може да работи нещо, а по-късно дали може да ръководи нещо. След като почитателите на ЦСКА и управлението на клуба желаят Бербатов за президент на БФС, предлагам им, да го вземат за изпълнителен шеф, състезателен шеф, за треньор... Но съм уверен, че и те не са сигурни, че може да се оправи. Да поработи някъде, с цел да забележим дали става за нещо. Тогава да дава мнения за каквото и да е било.

- Министърът на младежта и спорта Радостин Василев също нападна управлението на родния футбол...
- За кого става въпрос? За притежателя на спорта ли? Радостин Василев няма никакво касание към българския футболен съюз. Няма един удовлетворен президент на федерация от работата му, само че той приказва и дава изявленията за футбола. Това не е негова работа. Да вземе да си гледа работата, за която е назначен, а не да обръща внимание, които не са негова работа.

- Преди малко стана ясно, че той повече няма да е министър на спорта. Това добре ли е?
- От това, което следя, той нямаше дълго да е министър. Голямото ми удивление е кой е поставил този човек за министър на спорта!!!

- Легендата на ЦСКА Петър Жеков се изрече против вас и работата ви. Каза, че не знаете таблицата за умножение.
- Изобщо не ме интересува какво споделя Петър Жеков. Повече от 10 години този човек е деградирал тотално. Моля вас публицистите да не му се обаждате след 18:00 часа, тъй като на идващия ден не помни какво е споделил. Съжалявам, че такива футболисти се излагат по този метод. Пожелавам му да е жив и здрав и доста бъдещи триумфи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР