Технически проблеми с автомобила дръпнаха назад българския пилот във Формула

...
Технически проблеми с автомобила дръпнаха назад българския пилот във Формула
Коментари Харесай

Технически проблеми оставиха Никола Цолов 25-ти в Унгария

Технически проблеми с автомобила дръпнаха обратно българския водач във Формула 3 Никола Цолов, който през днешния ден приключи 25-и в главното съревнование от осмия кръг за сезон 2023 в Унгария.
Никола започва 10-и и в първите обиколки вървеше с темпото на водачите, като в 4-я тур беше нападнат от Пепе Марти. Цолов съумя да отбие 2-3 офанзиви, само че в първия завой след старта испанският водач на Кампос мина пред него. След това се появиха и проблеми с салдото на спирачките, които започнаха да блокират при съвсем всяко прекъсване на Никола, а оттова се появиха и проблеми с гумите, защото „ Хунгароринг ” износва доста съществено приблизително твърдите сликове във Формула 3, като първо изчезна сцеплението на предна дясна гума.
Никола получи и 10 секунди наказване за контакт с различен водач, откакто предните му колела блокираха при прекъсването за първия завой и той не съумя да избегне случая.

Състезанието през днешния ден беше извоювано от Зак О`Съливан, следван от съотборника си в Према Дино Беганович, а на подиума се качи и Франко Колапинто. Сезонът във Формула 3 продължава идващия уикенд на „ Спа ” в Белгия.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР