Технически проблем позволява модел телефон на „Самсунг“ да бъде отключен

...
Технически проблем позволява модел телефон на „Самсунг“ да бъде отключен
Коментари Харесай

„Самсунг“ потвърдиха: Бъг отключва телефона ви с чужд пръстов отпечатък

Технически проблем разрешава модел телефон на „ Самсунг “ да бъде отключен с непознат пръстов отпечатък. От компанията потвърдиха информацията.

Става въпрос за телефона Samsung Galaxy S10. Оказва се, че в случай че употребявате протектор за екран, друг от тези на компанията, това разрешава на всеки чужд да отключи телефона ви със своите пръстови отпечатъци.

Проблемът беше обявен за първи път от жена във Англия. Тя открила, че брачният партньор й може без проблем да отключи нейния телефон със своя пръстов отпечатък, откакто залепила на екрана протектор, закупен онлайн.
С още по-голям екран и 5G поддръжка – “Самсунг ” показаха новите си телефони (СНИМКИ) Компанията показа два размера телефони – 6,3 инча и 6,8 инча за да изпреварят техния главен съперник “Епъл ”
От „ Самсунг “ публично потвърдиха техническия проблем. „ Разследваме тъкмо какво се е случило и скоро ще пуснем нова версия на операционната система, която би трябвало да поправи този проблем “, споделиха от компанията.

Повечето модерни телефони пазят персоналната ни информация с така наречен биометрични данни – лицево различаване и пръстов отпечатък. Смята се, че по този метод е по-трудно да бъдат хакнати от трети лица, защото тези данни на процедура не могат да бъдат репликирани или откраднати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР