Технически проблем попречи на Иван Влъчков във втория кръг от

...
Технически проблем попречи на Иван Влъчков във втория кръг от
Коментари Харесай

Технически проблем попречи на Влъчков на Писта София

Технически проблем попречи на Иван Влъчков във втория кръг от шампионата на Затворен маршрут в серия Туринг. Той се състоя Писта София, която за първи път сепроведе на трасе в Младост 4. Пилотът на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък с Хонда Сивик записа второ време в първата подготовка, а във втората усъвършенства достижението си с 5 секунди, с цел да заеме първата стартова позиция.

В самото съревнование Влъчков поведе от полпозишън, а вторият на грида Стоил Неков с Хонда Сивик отпадна. Така на 2-о място излезе Кольо Карастоянов с Хонда Сивик също от екипа на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък.
В третата обиколка обаче се счупи скоростния лост на Иван и той остана блокиран на 4-а предавка. Той въпреки всичко стигна до финала 5-и. Победата взе Карастоянов, за който това е първи триумф в този клас. Втори приключи Александър Димитров, а трети Борислав Петров, и двамата с Фолксваген Голф.

" Конкуренцията беше доста мощна ", съобщи Влъчков. - Поведох, само че този път нямах шанс. Ще се подготвим добре за идващия кръг в Стара Загора след седмица. Благодаря на фамилията, механиците ми и на Стоян Стоянов и Николай Мончев за поддръжката ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР