Технически проблем доведе до отпадането на Пламен Камбуров от надпреварата

...
Технически проблем доведе до отпадането на Пламен Камбуров от надпреварата
Коментари Харесай

Технически проблем спря Камбуров за победата на Серес

Технически проблем докара до отпадането на Пламен Камбуров от конкуренцията на писта „ Серес”. Състезанието на гръцкото трасе бе заключителен кръг от българския народен шампионат на затворен маршрут и писта за 2018 година

Пилотът на Автотранс Рейсинг Тийм съобщи след финалния кръг от шампионата, че въпреки всичко уикендът му на „ Серес” бе добър.

" За мен се получи добър уикенд до шестата обиколка, когато отпаднах заради механически проблем. До този миг бях безспорен водач в надпреварата, както и в тренировките преди този момент. В конкуренцията участваха и две коли, по принцип некаращи в класа. Още в събота желаех от механиците си оптималната мощ, каквато автомобилът ми може да поеме. Колата обаче сякаш не бе готова за такова натоварване”, изясни водачът, който кара Mitsubishi Lancer Evo IX.

" Състезанието също така бе на мокро и имам подозрение, че в някоя от локвите може да се е получил аквапланинг и аз да съм префорсирал мотора, само че не съм сигурен. Съжалявам за случилото се. Догодина ще наблегнем и на работата по окачването, с цел да не се получават такива неща”, добави Камбуров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР