Технически подробности около организацията и провеждането на тържествата за честване

...
Технически подробности около организацията и провеждането на тържествата за честване
Коментари Харесай

Промени в движението от е към връх Шипка за 3 март обсъдиха в Казанлък 

Технически детайлности към организацията и провеждането на тържествата за честване на 3 март на връх Шипка. Бяха разисквани през днешния ден на работна среща в Казанлък. Официалната част на честването ще стартира в 11 часа и ще бъде на първата площадка под Паметника на свободата. Ще включва заупокойна молитва в памет на починалите воини, отслужена от Старозагорския митрополит Киприан, и приветствени слова. След това ще бъдат поднесени венци и  цветя пред паметника от формалните лица, които ще сведат глави в криптата на монумента в символ на респект пред починалите за свободата на България 
В срещата взеха присъединяване регионалният шеф Гергана Микова, кметът на община Казанлък Галина Стоянова, шефът на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) старши комисар Стоян Стоянов, шефът на Регионалната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " (РДПБЗН) комисар Стоян Колев, командирът на 61-ва Стрямска бригада ген. Деян Дешков, Илия Златев, шеф на Областно пътно ръководство (ОПУ) - Стара Загора, Старозагорският епископ Киприан и представители на институциите, които са ангажирани с организацията на националния празник на връх Шипка. 
От почистващите компании са уведомили, че е основана нужната организация, с цел да се обезпечат естествени пътни условия за прекосяване на колите и рейсовете до връх Шипка на 3 март. Водачите на транспортни средства е значимо да знаят, че пътят от върха до Габрово ще бъде затворен на 2 март в 20 часа и ще бъде отворен на 3 март в 18 часа. На 3 март придвижването от Казанлък до връх Шипка ще се прави единствено в посока към върха от 6 часа сутринта до 14 часа, а от 14 часа пътят ще е отворен в противоположната посока - към Казанлък.    
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР