Технически кабинет с конкретни 5 задачи, сред които приемане в

...
Технически кабинет с конкретни 5 задачи, сред които приемане в
Коментари Харесай

„Демократична България“ ще предложи технически кабинет с пет задачи, ако вземе третия мандат

Технически кабинет с съответни 5 задания, измежду които приемане в Шенген и еврозоната, и със период на деяние от година-година и половина. Това ще предложи „ Демократична България “, в случай че получи от президента третия мандат за сформиране на държавно управление. Новината заяви съпредседателят на групировката Христо Иванов, който дефинира формулата като „ спешна “.
Нито ще търсим, нито ще одобряваме поддръжка. Не става дума за политическо държавно управление, образувано по политическата логичност, по която една партия излъчва личен кабинет и търси поддръжка за него. Представете си го като длъжностен кабинет, който не е излъчен от президента.
Христо Иванов, съпредседател на „ Демократична България “

„ Продължаваме промяната “ приканиха да се изчака, до момента в който президентът връчи третия мандат. Според групировката той ще отиде още веднъж при Българска социалистическа партия.
Никога не бихме се обединили с ГЕРБ в този му състав, това сме го казвали нееднократно. Най-разумното сега е да изчакаме президента да си даде мандата. Моето персонално възприятие е, че президентът ще го даде на Българска социалистическа партия.
Кирил Петков, съпредседател на „ Продължаваме промяната “

От Българска социалистическа партия оповестиха, че в незабавен порядък ще свикат националния си съвет, на който ще решат какво да вършат, в случай че получат третия мандат.

Вижте повече във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР