Технически гаф беляза края на последния лайв на шоуто Като

...
Технически гаф беляза края на последния лайв на шоуто Като
Коментари Харесай

Феновете Заподозряха „капките“ В Измама

Технически гаф беляза края на последния лайв на шоуто „ Като две капки вода “, което даде мотив на феновете да се усъмнят в регламента.

Феновете заляха обществените мрежи с отрицателни мнения, защото Бутона на шанса блокира по време на предаването. Рокаджията Дичо и хубавицата с благ глас Деси Добрева получиха облици без да са го натиснали, а Стефан Илчев още веднъж попадна на Мадона, която към този момент е имитирал в границите на риалити формата.

„ Капките, изложихте се с този Бутон. Отдавна личеше, че си нагласяте на кой какво да се падне “,

„ Ясно е, че Бутона на шанса е нагласен, само че значимо е да има шоу!

А то несъмнено има, тъй че спрете да мрънкате “ и „ Тези за какво си мислят, че народът е толкоз елементарен, да не усещаме, че този „ бутон “ е цялостна подигравка. Тези песни са им определени и попадат в договорите, дето подписват с формата “, гласят единствено част от мненията на формалната страница на предаването във Facebook.

„Причината за обстановката с Бутона са механически проблеми.

Заради тях е измислено клишето „Рисковете на живото предаване“. Има ли компютри и жив ефир на едно място неизбежно може да се случи това. Проблемът беше отхвърлен още нощес и облиците бяха изтеглени и оповестени в предаването „На кафе“ и страницата му“, обясниха пред „ Монитор “ от екипа на „ Като две капки вода “.

Звездите, чиито театрален капацитет ще гонят участниците другия понеделник, са надлежно Мария Илиева като Марая Кери, Папи Ханс като Дейвид Ковърдейл, Петя Буюклиева като Камила Кабело, Стефан Илчев като тандема Modern Talking, Дичо като Сашо Роман, Тита като Паша Христова, Деси Добрева в ролята на Джанет Джексън и Милко Калайджиев с шлагер на Boney M.

Междувременно певицата Кичка Бодурова също избра обществените мрежи, с цел да обиди музиканта с поразяваща уста Димитър Ковачев-Фънки. Причината – той изрази, че не харесва нейна ария, която извърши Стефан Илчев.

„ За това недодялано човекоподобие и трагичен, необоснован музикант Фънки

за какво се ядосвате, другари? И аз като вас не мога да схвана с какво е потребен на шоуто. Той даже не схваща подигравките, с които го „ обгръщат “, написа по адрес на най-критичния член на журито изпълнителката на „ У дома “.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР