Техническа повреда на единствения ферибот между пристанището в Александруполис и

...
Техническа повреда на единствения ферибот между пристанището в Александруполис и
Коментари Харесай

Стотици туристи, сред които българи, са блокирани на пристанища в Гърция

Техническа щета на единствения ферибот сред пристанището в Александруполис и пристанището на остров Самотраки провокира безпорядък, оповестява БНР.

 © Dimitris Siskopoulos
Блокирани стотици туристи чакат, както на пристанището в Александруполис, по този начин и на пристанището на остров Самотраки. Сред тях има и доста българи.

" Свържете се с пристанищните управляващи, в случай че имате резервация за отмора на острова ", предизвестяват от фериботната компания.

Пътническата компания заяви, че от на следващия ден може да обезпечи единствено трансфер на туристите, само че не и на колите. Голяма част от колите съумяха да се транспортират довечера до Александруполис и до Самотраки, само че компанията няма решение за идващите дни.

Кметът на остров Самотраки Танасис Вицас заяви, че е в непрекъсната връзка с министерството на комерсиалния флот и се чака да бъде изпратен различен ферибот, само че без да показва съответно ден и час.

Туристическите организации осведомят всички пасажери с резервации от и към остров Самотраки да се свържат с пристанищните управляващи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР