Техническа неизправност е причинила запалване в товарен автомобил на главния

...
Техническа неизправност е причинила запалване в товарен автомобил на главния
Коментари Харесай

ТИР горя край Мойсев баир на пътя Русе - Бяла

Техническа нередовност е предизвикала запалване в товарен автомобил на основния път в региона на „ Мойсев хълм “. Вчера в 17:25 часа на тел. 112 е постъпил сигнал за пожар в ТИР на основния път І-5 / Русе - Бяла, в региона на километър 12 - 13. Към местопроизшествието са изпратени три пожарни автомобила от Първа РСПБЗН – Русе за гасена на пожара, както и екипи на полицията за обезопасяване на мястото на случая и за контролиране на придвижването.

Изяснено било, че товарен автомобил " Скания " с ремарке е получил задържане на задно колело при втурване по наклона, гумата се е запалила, след което и ремаркето, натоварено с рула от велпапе. В опитите си да ограничи произшествието лидерът е получил леки изгаряния по ръцете и нерешителност. Прегледан е от екип на ЦСМП – Русе, само че не е откаран болница. Влекачът е бил откачен от ремаркето, с което не са позволени вреди по него. Спасена е част от ремаркето и няколко от гумите.

Още един сигнал за пожар е наложил намесата на огнеборците през вчерашния ден. Запален резервоар за боклук са гасили пожарникари от Втора РСПБЗН вечерта в региона на общежитията на Русенския университет. Сигналът е подаден в 19:40 часа. Произшествието е зародило в неметален резервоар, поради немарливост. Няма потърпевши хора и други наранени обекти. /novini.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР