Техеран извършва пиратство и трябва да бъде подложен на санкции

...
Техеран извършва пиратство и трябва да бъде подложен на санкции
Коментари Харесай

Израел обвини Иран в пиратство

Техеран прави пиратство и би трябвало да бъде подложен на наказания поради това.

Това съобщи през днешния ден израелският външен министър Израел Кац, откакто бойци от иранския Корпус на гвардейците на Ислямската гражданска война завзеха обвързван с Израел товарен транспортен съд в Ормузкия проток, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

„ Режимът на аятолах Хаменей е незаконен режим, който поддържа закононарушенията на „ Хамас “ и в този момент прави пиратска интервенция в нарушаване на интернационалното право “, съобщи Кац. „ Призовавам Европейския съюз и свободния свят неотложно да разгласят Корпуса на гвардейците на Ислямската гражданска война за терористична организация и още в този момент да наложат наказания против Иран “, добави той. 

Междувременно компанията оператор на контейнеровоза удостовери, че Иран е го е завладял и съобщи, че работи " със съответните органи " за безвредното му връщане и за обезпечаването на сигурността на 25-членния му екипаж.

Телевизия " Ал Арабия ", базирайки се на неназовани източници, заяви, че на борда на товарния транспортен съд е имало 20 филипинци и той е пътувал към Индия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР