Теглото влияе на всеки аспект от живота. Лично съм се

...
Теглото влияе на всеки аспект от живота. Лично съм се
Коментари Харесай

Моята трансформация: Отслабвах с по 5 кг седмично и след един месец имах мечтаната фигура

Теглото въздейства на всеки аспект от живота. Лично съм се уверила в това. От дребна имах наднормено тегло, а децата се отнасят доста грубо към цялостните хора – измисляха ми най-различни прякори.

Проблемите не престанаха, когато пораснах. Завиждах на красивите девойки, тайничко страдах по момчетата, които в никакъв случай не ми обръщаха внимание, избягвах излизанията и събиранията. Трудно си намирах облекла –нямаше нищо хубаво с толкоз огромни размери. Сякаш всичко беше шито единствено за модели!

И сякаш това не беше задоволително, ами и по-късно, когато желаех да забременея се появиха и здравословните проблеми, свързани с тежестта. Бременността ми беше рискова, даже ми предлагаха първо да отслабна, а след това да забременея. След като най-сетне съумях да родя, напълнях още повече!

Наистина бях прекомерно дебела и трябваше да намеря решение, колкото се може по-бързо...

Как отслабнах без недояждане, хапчета и изтощителни извършения
Имам цяла библиотека с книги и наръчници за намаляване, компютърът ми е цялостен с всякакви публикации отново на тематика намаляване. Всичко това е доказателство, че имах сериозното желание да подобря физическото си положение.






И извлечението от банковата ми сметка също беше добър индикатор какъв брой бях вложила в това да се храня здравословно, какъв брой бях изхарчила за книги за намаляване и други артикули, които сякаш подсигуряваха намаление на тежестта.

Въпреки че посвещавах огромна част от свободното си време на здравословното хранене, резултат нямаше.

Понякога свалях по два-три кг, само че щом започвах да се храня обикновено отново ги качвах. Това ми се е случвало доста пъти, само че последният бях изключително разочарована. Не знаех какво повече мога да опитвам. Бях обезверена.

Но това не е история с печален край, в действителност краят е благополучен, тъй като още на идващия ден открих една загадка, която промени живота ми радикално. Позволете ми да ви обясня за какво Slim Excelle , който открих, сърфирайки в интернет е толкоз необикновен.

Моята победа над килограмите: загадка, благодарение на която отслабнах с 27 кг
Всеки артикул за намаляване, който бях пробвала, ми донесе отчаяние. Разочароваха ме и всички диети.

Въпреки че хората препоръчваха Slim Excelle по доста конгреси и безусловно се кълняха в него, бях скептично настроена.

Когато след 4 дни приложимост забелязах резултат , си помислих, че бъркам.

Мислех си, че това е плод на въображението ми, само че започнах да се усещам по-различно. Веднага като се прибрах у дома отидох да се премеря и от вдъхновение по този начин започнах да викам, че съвсем разсъниха детето. Беше ясно, че съм свалила 3 кг за 4 дни!

Знам какво ще кажете. Три кг не са нещо доста, като се вземе под внимание какъв брой бях дебела. Но в този миг тези свалени килограми значеха повече, в сравнение с всичко на света.

Това беше най-драстичната смяна, която бях виждала по себе си. Особено в случай че не бях трансформирала метода си на живот, нито храненето, нито физическите интензивности.

От този миг Slim Excelle стана част от живота ми. Ден след ден се гледах в огледалото незабавно, откакто се будех. Първите няколко сутрини бях просто удовлетворена от себе си без причина, а след пет-шест дни забелязах и първите основни промени в огледалото. Не беше нещо чак толкоз фрапантно, само че смяната се виждаше. Всеки ден ставах все по-стройна. Бях отслабнала с 8 кг!

Загрижеността ми за здравето: Slim Excelle съдържа изцяло натурални съставки!

Стараех се да не бъда прекомерно въодушевена. Впрочем смяната можеше да бъде и единствено краткотрайна. Притесняваше ме още нещо – ами в случай че продуктът въздейства отрицателно на тялото ми, а аз не мога да го виждам? Разбира се, че с всеки минал ден бях все по-въодушевена от фигурата си, само че въпреки всичко моето здраве беше по-важно.

Заради терзанието ми за здравословното ми положение след една седмица отидох на надзорен обзор при персоналния ми доктор и желаех неговото мнение. Имах потребност от професионално мнение, макар че моят лекар към този момент беше привикнал с непрекъснатото ми вайкане, поради наднорменото тегло. Той в детайли прегледа листата със съставките на Slim Excelle и ме увери, че продуктът е изцяло естествен.

Каза ми, че няма по какъв начин да ми навреди, само че и не можеше да ми подсигурява триумф. След самия обзор, трябваше да признае – продуктът явно действаше. Бях отслабнала с 15 кг !


Новият ми живот: Най-сетне бях щастлива
Върнах се у дома без никакво подозрение. Slim Excelle беше решението за моя проблем . След три седмици тялото ми беше изцяло преобразено. "Бременният " ми стомах се беше прибрал и даже позирах по бикини.

Вижте ме:

Знам какво е, когато човек не може да отслабне, а в този момент се усещам като нова.

Минаха три месеца и към момента употребявам Slim Excelle. Отслабнах с 27 кг!

Доволна съм от себе си. Най-накрая мога да нося хубави естествени облекла, когато излизам с другари и даже да театралнича в обичаните ми бански костюми.

Животът ми се промени, откогато открих Slim Excelle.

Моето умозаключение: Как Slim Excelle може да промени и вашия живот?

За да разберете по какъв начин се усещам, единствено си представете това:

- Вече не се постанова да опитвам с разнообразни диети!

- Не би трябвало да недояждам и да се боря с апетита си!

- Никога повече няма да изпитвам завист на приятелките ми за фигурата, която постоянно съм желала да имам!

Дали Slim Excelle е подобаващ за вас:

Представете си по какъв начин ще се чувствате, откакто най-сетне се отървете от наднорменото тегло и имате фигурата, за която постоянно сте си мечтали!
Представете си, че може да носите изцяло умерено тесни дънки или бански на плажа.

Какво ще кажат вашите другари, фамилията ви, сътрудниците ви, когато внезапно започнете да изглеждате доста по-добре?

Имайте тялото, за което сте мечтали постоянно.

Само запомнете: Това да четете за непознатите триумфи няма да ви помогне да отслабнете. Трябва сами да решите да измененията живота си.
Трябва да извършите първата стъпка.



Направете идната крачка, кликнете на линка и се наслаждавайте на живота, за който единствено сте могли да мечтаете!

Специално предложение
Ако и вие желаете да измененията живота си, по този начин както аз трансформирах моя, може да се възползвате от специфичната оферта, която ви издействах.
Всички читатели, които поръчат Slim Excelle през идващите 24 ч. ще го получат на специфична промоционална цена – 50%!

Не губете време и КЛИКНЕТЕ ТУК , с цел да поръчате Slim Excelle, преди да стане прекомерно късно!


Важно предизвестие: Търсенето на Slim Excelle е толкоз огромно, че е допустимо количествата да бъда разпродадени доста бързо!

Побързайте с поръчката на Slim Excelle. Засега продуктът е разполагаем !
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР