Тефтер е открит край мъртвото тяло на началника на Пътна

...
Тефтер е открит край мъртвото тяло на началника на Пътна
Коментари Харесай

Тефтер е открит до тялото на починалия началник на КАТ-Казанлък

Тефтер е открит край мъртвото тяло на началника на " Пътна полиция " в Казанлък Тодор Николов. Тепърва ще се открива наличието му, заяви пред публицисти районният прокурор на Казанлък Таня Димитрова, представена от Българска телеграфна агенция, след още един оглед на местопроизшестието.
 Откриха 10 000 лв. и противозаконен револвер край натрупа на шефа на КАТ - Казанлък  Намериха мъртъв шефа на КАТ Казанлък  Министерство на вътрешните работи търси шефа на КАТ - Казанлък
Тефтерът се е намирал до разпръснати в пачки близо 10 000 лв., противозаконен револвер в калъф и кутии с муниции на брега на крайпътния канал.

След близо две денонощия търсене Николов беше открит в персоналния си автомобил с огнестрелна рана в слепоочието и служебния револвер " Макаров " в ръката си на пътя сред селата Бузовград и Горно Черковище, покрай стената на язовир " Копринка ". Тялото е било заключен в автомобил. В същата кола е открит един от трите мобилни телефона на починалия, само че не и останалите два. Те и до през днешния ден не са открити.

Новината за трагичната развръзка пристигна в 13.00 часа в петък, 14 декември.

Назначени са разнообразни експертизи, които да открият повода за съдбовния завършек на служителя на реда. Основната версия, по която работи следствието, е склоняване към самоубийство.

По думите на Таня Димитрова в прокуратурата не са постъпвали данни за корупционни практики в " Пътна полиция " в Казанлък.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР