Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в

...
Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в
Коментари Харесай

В Севлиево организират Teen Boom Fest

Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, артисти, влогъри, спортисти и артисти . Това е първо посещение на вълнуващото събитието в Севлиево , осведоми кметът на града доктор Иван Иванов.

Срещата ни с публиката ще бъде на 18 юни (събота), сцената ще ви чака в парк " Казармите " .

Входът е свободен . Началото е от 16:00 часа. Тогава ще започват вълнуващите почитател срещи , а от 19:30 часа стартира музикалната фиеста .

Специални посетители на Teen Boom Fest - са нашумялата реалити звезда Ева Георгиева, артистът Ивайло Захариев , основателят на най-успешния уеб сериал „ The Boxing Antelope ” Денислав Димчев.

Фитнес-влогърът Ива Друмева също ще бъде част от програмата и към този момент е подготвила забавни здравословни предписания и тренировки за топ форма, които няма самообладание да ви показа.

С нас идва изпълнителката на тоталните шлагери “Sagapao ” и „ Война ” - очарователната Дара Екимова. Това не е всичко, тъй като публиката ще танцува и пее “Te Amo ” дружно с Торино и Пашата и ще има опция да се наслаждения на осъществяванията на най-известното трио в България - Deja Vu.

Известните реализатори Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков са част от този неповторим артикул и основават въздействаща музикална колаборация от оперни арии и поп звучене. В ролята на водещи ще се изяви звездното семейство Артьом Анатолиевич - ARti и нежната му половинка Кристина Дончева . С това подсигуряваме, че вечерта ще донесе страсти и въодушевление, които ще ви усмихват дълго по-късно.

Във почитател зоната от 16:00 часа ще бъдат още Алпер Чочев, Мегсън, Светлозара, Ива Друмева, Денислав Димчев, а концепцията на почитател срещите е посетителите на фестивала да се срещнат със своите идоли, като разполагат с нужното време да си поговорят, снимат или просто да вземат подпис.

Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година . Зад гърба си имаме две сполучливи години, събирайки над 20 000 души и повече от 350 участници сред 8-25 година и техните фамилии.

Една от водещите задачи на TEEN BOOM FEST е обществената отговорност към младото потомство, предварителна защита на заплахите, които ги заобикалят, като използването на наркотични субстанции, педофилия и рискови игри в обществените мрежи, принуждение и други. Чрез нас и техните кумири посланията се възприемат доста по-бързо и с доверие от подрастващите. През 2022 година екипът на фестивала си сложи предизвикването да се срещне с публиката на най-големите регионални центрове в България.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР