Теди Велинова точи зъби да си върне „короната” на официална

...
Теди Велинова точи зъби да си върне „короната” на официална
Коментари Харесай

Теди Велинова опитва да си върне д-р Енчев

Теди Велинова точи зъби да си върне „ короната” на публична половинка на доктор Ангел Енчев, шушука се в светските среди.

Манекенката, която от лятото е разграничена с бащата на двете си деца, била почнала постепенно и бавно да се присламчва назад към него, а той не оставал апатичен към опитите за рестарт на 8-годишната им връзка.

Като мотив за поддържане на връзките с някогашния си мъж Теди Велинова употребила двете им деца, които публично са оставени на нейните грижи, само че имат потребност и от татко си. Пластичният хирург не можел без сина и щерка си и употребявал всяка опция да се види с тях, а около тези срещи непроменяемо се засичал и с майка им. Говори се, че въпреки докторът самичък да е взел решение за раздялата с Теди преди няколко месеца, той към момента имал горещи усеща към своята някогашна половинка. Причината да скъса с нея не била в неналичието на обич, а в непрекъснатото мрънкане, искания и неприятно въодушевление на манекенката.

Сега обаче Велинова се опитвала да поправи грешките от предишното. През четирите месеца, които са минали от раздялата, тя била възприела държание съвсем като на Дева Мария. Това, за което най-вече внимавала, било да не я засекат с нов мъж, което би затворило вратата ѝ назад към Енчев.

Моделката също по този начин се стараела да е постоянно усмихната в наличието на някогашния си обичан, да се грижи за децата им като същинска майка-орлица и да демонстрира какъв брой доста държи на таткото. Откакто останала сама, никой не я бил чувал да се оплаква, да подлага на критика или да изрича неодобрение от някогашния си мъж. Напротив – не серпантина да му благодари, че продължава да ѝ заплаща прехрана и я е оставил да живее в луксозната им къща в София, до момента в който самият той се свива в апартамент.

Преди дни Енчев самичък призна, че е затоплил връзките с някогашната си жена, въпреки че сред двамата към момента се усещало известно напрежение. Прави усещане, че от много време двамата с Теди намерено си разменят сърчица в обществените мрежи, не пестят благите думи от адрес един на различен и по всичко проличава, че ледовете сред тях се топят. Хитрата манекенка не горяла от предпочитание да си търси нов мъж на своите 41 години и с две деца на ръце. А и се тревожела, че в случай че залюби различен, може да изгуби издръжката от хирурга, къщата му и даже попечителството над сина и щерка си. Затова предпочитала да си върне Енчев. Ако това значи да стисне зъби и в никакъв случай повече да не покаже неприятно въодушевление, била подготвена да го направи, написа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР