Теди Велинова е започнала да разпродава имущество, общи вещи, които

...
Теди Велинова е започнала да разпродава имущество, общи вещи, които
Коментари Харесай

Теди Велинова разпродава вещите на доктор Енчев

Теди Велинова е почнала да разпродава имущество, общи движимости, които й напомняли прекалено много (или малко) за взаимния живот с доктор Енчев, настояват злите езици. По информация на осведомени Велинова към този момент е продала мотоциклет от гаража на доктор Енчев, а предстояло да се раздели и с каравана. Като стана дума за каравани, тъкмо тук е в стихията си Теди Велинова. Тя реновира каравани.

Това е новата й пристрастеност, а и освен - това си е специалност. Защото, откакто ги поизлъска и премени, ги продава. Двете с Велислава Ножарова работят неуморно. Опитът, който натрупаха около гримирането и снимането на голи мацки за "Плейбой " преди години, в този момент го придвижват към домовете на четири колела.

"Доста време ни лиши с Теди Велинова, само че си струваше всяка една минута, прекарана в реновирането на тази каравана. Преди години с нея правехме чудеса във фотографията, в този момент е ред на домове на колела ", споделя фотографката Велислава. "Не се занимавайте с мен, няма да кажа нито дума " - разгласи самата Велинова.

фотография:инстаграм теди велинова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР