Теди Велинова е сред най-популярните родни модели. На 14 години

...
Теди Велинова е сред най-популярните родни модели. На 14 години
Коментари Харесай

Теди Велинова проговори за раздялата: През повечето време бях сама с децата! Днес с д-р Енчев сме в добри отношения, още се грижа за стайлинга му

Теди Велинова е измежду най-популярните родни модели. На 14 години се записва в курс за модели и манекени и започва кариерата си на модел. Превръща се в едно от най-разпознаваемите лица от стилния подиум. Дълги години е работила и като стилист, а новото й начинание е да подрежда каравани. Теди Велинова има наследник и щерка от пластичния хирург доктор Ангел Енчев, с който се разделиха предходната година.  Ето какво споделя в изявление за вестник „ Галерия “Теди.

-
Теди, неотдавна се занимавате с нетипична дейност- обзавеждане на каравани. Как ви хрумна концепцията?
- Занимавам се с това от септември предходната година тогава направихме първа каравана с моя близка, с която съм работила като стилист. Тя е фотограф. През септември ми предложи да работим по обзавеждането на къщи на колела. Признавам си, че тогава за първи път влязох в каравана, макар че те са много съвременни измежду хората в последно време. Мисля, че с Велислава Каймаканова, сме единствените в България, които се занимават с сходни действия. Досега сме създали 10 каравани като множеството са продадени.

- Вие самата освен избирате интериора, само че правите и майсторските действия.
-Точно по този начин, изпълняваме безусловно всичко. Работила съм в театри, правила съм декори по малките екрани. Аз служа си с инструментите, до момента в който Вили дава огромна част от концепциите.  А аз съм шила даже завеси, тъй като умея. Не е проблем да забивам пирони и да махам балатуми.

- Миналата година с бащата на вашите деца доктор Ангел Енчев обявихте, че се раздяте. Постигнахте ли салдото сред двама разграничени родители?
-Да. Разбрали сме се да разясняваме всичко, обвързвано с децата. Д-р Енчев взима доста ефективно присъединяване в развъждането на Филип и  София. Много грижлив и заинтригуван татко е, пишат домашни дружно с Филип. Откакто са се родили, им приказва на гръцки. Намери и преподавател по гръцки. Всеки петък, събота и неделя Филип или София отиват при татко си в Пловдив, където той живее и им е намерил доста занимания. Сега Филип ще стартира уроци по пиано, има учителка и по британски. Началото на образователната година ще го запишат там и на военен спорт. София е дребна, на 3, само че върви на уроци по гръцки и  английски, а от септември ще посещава детската градина в учебното заведение на брат си.

- Защо решихте да се разделите?
- Решението пристигна и от двама ни. Не се получаваха към този момент нещата, имахме всякакви различия и взехме решение да прекратим общия ни живот. Нямахме брак, което много улесни нещата. В момента сме в доста положителни връзки, около децата се чуваме всеки ден, организираме видео диалози. Той може да ги взима когато изиска, да пътуват дружно в чужбина.

- Лесно ли свикнахте с това, че би трябвало да поемете по-голяма част от ежедневните грижи за децата след раздялата?

-
Д-р Енчев оперира в Пловдив и даже когато сме били дружно, той през множеството време е бил там. Беше у дома в неделя и понеделник, тъй че през множеството време аз отново съм била сама.

- През годините с някогашния ви мъж бяхте измежду най-стилните двойки. Вие ли избирахте стайлинга?
-
Д-р Енчев разчиташе на интуицията ми за мода и ми беше дала правото да дефинирам какво ще облече той. Казваше ми какъв е мотивът и аз съм подбирала с какво да бъде. Пътували сме в чужбина, били сме на доста фешън изложби, където стилът е доста висок и са ни се радвали като двойка, тъй като е мъчно да съчетаеш мъжката и женската визия. Не мисля,че в този момент ще престана да се занимавам с дрешника му. Случвало се е да ми се обади за съвет. В задоволително положителни връзки сме, с цел да водим такива диалози.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР