Теди Кацарова, която стана седмият участник, напуснал най-мистериозното шоу в

...
Теди Кацарова, която стана седмият участник, напуснал най-мистериозното шоу в
Коментари Харесай

Теди Кацарова свали маската на Палячи и разказа за шоуто

 Теди Кацарова, която стана седмият участник, напуснал най-мистериозното шоу в ефира. В студиото на " Здравей, България " тя показа страстите си от присъединяване си и разкри кои са били най-трудните й моменти на сцената.

" Благодарна съм на целия екип за помощта. Защото в случай че не бяха те, нямаше да съумея да устоя на това напрежение. Много ме беше гняв, че не можах да продължа напред. Шоуто за мен беше от най-силните преживявания тази година. Благодарение на " Маскираният артист “ превъзмогнах една много тежка меланхолия. Тази година изгубих доста близки другари и шоуто беше една мотивация да се стегна, тъй като животът продължава “, споделя певицата.

" Исках да облека облика на Палячи в тайнственост, в нещо напълно непредвидимо. Исках обликът да бъде построен от началото до края. Не съм шепнела и лъгала толкоз в живота си, колкото в " Маскираният артист “. Успях да заблудя до последно приятелите си. Измислях си какво ли не – от това, че пътувам, до алергии. Това беше най-сложното. Да накараш хората да повярват на лъжите ти. Не съумях да се скрия само от родителите си. Предупредих майка си да пази тайната ми, тъй като има жестока санкция, в случай че ме издаде. “

" Имах един доста тежък миг в предаването, в който бях на ръба да си смъква маската си. По време на втория лайф, до момента в който изпълнявах песента на Кейти Пери, от маската се откъсна парче дунапрен, което глътнах. Заклещи се в гърлото ми. Помислих, че умирам… Добре, че съумях да го преглътна и да устоя да не смъква маската си. “

" Всички костюми са брутални. Страхотна направа, само че за мен маската на Хищницата е най-любопитна и забавна “, признава Теди Кацарова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР