Теди Кацарова – с нова песен и клип към нея.

...
Теди Кацарова – с нова песен и клип към нея.
Коментари Харесай

Теди Кацарова се усмихва, защото е намерила подходящия мъж

Теди Кацарова – с нова ария и клип към нея. Сингълът се споделя " Един за различен ". Текста на парчето е написала самата Теди, въодушевена от своята половинка Ян. Клипът пък е с фрагменти от женитба на млада двойка. Певицата показа, че съгласно нея сватбата не е толкоз миг на младоженците, колкото на околните.

Тя не скри, че се радва за триумфите на хората към нея, изключително за тези на мъжа й.

" Когато той е сполучлив, аз знам, че и аз съм сполучлива ", сподели Теди Кацарова. По думите й доста от предходните й връзки са се проваляли тъкмо поради ревността към нейните триумфи. Сега, споделя Теди, Ян и фамилията му са най-големите й почитатели. Певицата показа, че тъкмо когато си е споделила, че повече няма да търси подобаващия мъж до себе си, нещата са се получили от единствено себе си. Според нея не би трябвало да вършим нищо непременно.

" Не обичам намръщени дами. За мен една жена е красива, когато е усмихната. Не знам каква е тази мода в този момент – всички гледат неприятно ". Това показа певицата, допълвайки, че в никакъв случай не излиза от у дома, без да е половина старания за външния си тип, без значение в какво положение на духа се намира.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР