Теди Бургазлиева се запали по здравословните десерти. Откакто моделът е

...
Теди Бургазлиева се запали по здравословните десерти. Откакто моделът е
Коментари Харесай

Майчинството вдъхнови Теди Бургазлиева - slava.bg

Теди Бургазлиева се възпламени по здравословните десерти. Откакто моделът е по майчинство, наред с грижата за своите близнаци, тя подготвя сладки и потребни изкушения с биопродукти. Това се вижда от профила ѝ в Instagram, където моделът споделя своите кулинарни творения и рецептите.

„ Опитвали ли сте сладка пица от любеница? Здравословна, освежаваща, лятна закуска, която е истинска, бърза и лесна за подготвяне “, написа тя и качи фотография на невероятната пица, която вместо от тесто, е от любеница. Красавицата е допълнила, че за украса е употребила кокосово кисело мляко, бадемов тахан и други пресни плодове.

По-рано Бургазлиева разкри рецептата си за плодов десерт с чия, който подготвя на своя брачен партньор и двете си деца. Той е с бадемово мляко, пасирано манго, ягоди и боровинки.

В обществената мрежа Теди демонстрира и своя вид за торта – с тиквени семки и тахан.

Наскоро моделът разгласи, че е написала своята първа книга, която е озаглавена „ Невъзможното “. В нея тя дава насоки за това по какъв начин да променим действителността, в която живеем.

„ Не съм публицист, няма и да бъда, само че откровено имам вяра, че всеки от нас може да бъде потребен, споделяйки опита и наученото след грешките си “, написа тя.

Мис България 2002 и брачният партньор ѝ Симеон Иванов имат момиче и момче – Емма и Раян, които скоро ще станат на 2 годинки.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР