Теди Александрова побърза да сподели, че вече е готова със

...
Теди Александрова побърза да сподели, че вече е готова със
Коментари Харесай

Ти да видиш! Теди Александрова призна, че е влюбена в...

Теди Александрова побърза да показа, че към този момент е подготвена със своята нова балада. “Влюбена съм в песента “Влюбена ”! Много съм щастлива от реализацията на този план, тъй като много от дълго време не съм пускала такова парче ”, откровена е изпълнителката, написа planeta.tv.
Тя издаде, че текстът и музиката още веднъж са нейни, със съдействието на Симеон Сомлев, тонрежисьорът, с който записва повече от три години. Интересен факт е, че върху аранжимента на песента Теди за първи път работи с ново лице, ново и за музикалния пазар.

“Става въпрос за един огромен мой другар в годините, споделя се Александър Асенов. Много сръчен музикант и имам вяра, че го чакат доста триумфи, тъй като има свежо мислене във връзка с музиката и най-много съвременно. Имам нюх за нови лица и по тази причина имам вяра в Александър, а Мони, с изключение на добър тонрежисьор, е извънреден човек, който несъмнено е роден за музика.”

“Влюбена” не е типичната балада по думите на Теди Александрова. Певицата не прецизира детайлности за звученето, само че дава обещание на своите фенове хубава музикална изненада. Тя ще бъде разкрита доста скоро, по време на премиерата на видеоклипа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР