Teddy bear палтото зае специално място в сърцата ни още

...
Teddy bear палтото зае специално място в сърцата ни още
Коментари Харесай

7 начина да носим най-топлото и пухкаво палто

Teddy bear палтото зае особено място в сърцата ни още преди две години и очевидно към момента не сме подготвени да се разделим с него. Носим го най-вече в дългия му вид, тъй като сигурно ни топли в най-, когато имаме потребност тъкмо от това – една уютна мечешка прегръдка.

Другото му преимущество е, че можем да го комбинираме както с елегантни, по този начин и със спортни облекла. В работната седмица го носим с монохромни тоалети в светли тонове, които постоянно наподобяват доста изтънчено, изключително в случай че сме с ботуши на ток. 
               

Можем да го съвместим и с грациозен костюм, макар че тази зима стайлингът ни е много по-небрежен поради рестриктивните мерки. Затова по-често го обличаме върху дълги плетени рокли, или тези спортни комплекти, които пък комбинираме както с кецове, по този начин и с груби боти.
               

Но в случай че се появи ентусиазъм за някоя красива миди в средата на зимата, даже и единствено с цел да отидем на посетители на най-хубавата си другарка, то teddy bear е съвършената връхна дреха, с която ще се усещаме удобно и няма да ни е толкоз студено.
               

Със сигурност обаче в никакъв случай няма да сгрешим, в случай че го съвместим с дънки или джинси и едноцветен пуловер, тъй като най-често го носим в по-неутрални тонове като бяло, бежово и кафяво, макар че можем да пробваме и по-ярки модели в розово, алено или синьо. И в случай че още си търсите сходно палто, можете да откриете своята шопинг находка на.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР