Течеше 32-ата минута на мача от ШЛ между Бешикташ и

...
Течеше 32-ата минута на мача от ШЛ между Бешикташ и
Коментари Харесай

Турски фенове докараха до лудост голаджия на РБ Лайпциг

Течеше 32-ата минута на мача от ШЛ сред Бешикташ и Република България Лайпциг, а трибуните на „ Водафон Арена “ в Истанбул ревяха свиреп поради преди малко осъществения гол за 1:0 от Райън Бабел в интерес на домакините.

И тогава немският вицешампион предприе странна промяна. Треньорът Хазенхютъл извади топ-стрелеца на отбора Тимо Вернер и пусна на неговото място Клостерман.

Защо, откакто гостуващият отбор се нуждаеше точно от услугите на Вернер /21 гола предишния сезон/, с цел да навакса изоставането си в резултата?

Причината за ранната промяна на звездата на младежкия народен отбор на Германия е много особена: шумът от трибуните на стадиона.

Всъщност, да – на остарелия си стадион "Иньоню " Бешикташ сложи международен връх по децибели, няма проблем лудите почитателите от Босфора да сторят същото и на новата си сцена.

„ Не успявах да се съсредоточвам. Поисках тапи за ушите от аварийна пейка, само че и това не оказа помощ. “

Преди това Вернер бе видян да запушва ушите си неколкократно с ръце, с цел да се оправи със зверския плач от трибуните, само че без триумф.

Интересно е да се означи, че преди мача Вернер бе запитан за лудите почитатели на Бешикташ и отговорът му беше: „ Ще отидем там без боязън. Със сигурност не е същото, като да гостуваме на Борусия Дортмунд и Байерн. “

Уви, по-страшно е. И Република България Лайпциг загуби с 0:2
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР