Течен метамфетамин за над 11 милиона лева е задържан на

...
Течен метамфетамин за над 11 милиона лева е задържан на
Коментари Харесай

Хванаха наркотик за над 11 милиона лева на Летище София

Течен метамфетамин за над 11 милиона лв. е арестуван на Летище София. Задържан е и получателят на опиата, който е бил 450 литра. Дрогата е идвала в пратка от Мексико. Това заяви Стефан Бакалов от Агенция " Митници " пред БНР.

" Стойността, на този стадий, е мъчно да се предвижда, само че към, по цени на съдопроизводството са 11 милиона лв., а на черния пазар може да доближи повече от 35 милиона, 40 милиона даже, до момента в който в Европейски Съюз са много по-различни цените. Колегите, които правят инспекциите и разбора на риска са извънредно опитни. Специално този екип е разкрил повече от 150 колета с наркотични субстанции по този метод ", съобщи Бакалов.
 Спецоперация против наркоразпространението в София Спецоперация против наркоразпространението в София
Специализирана полицейска интервенция се организира на територията на София. По информация на БНР акцията е на престъпна полиция към Столична дирекция на вътрешните работи....

Целта на следствието е да обясни всички участници в трафика, изясни Иван Кочиев от прокуратурата:

" Повдигнато е обвиняване на лицето за противозаконен транспорт на наркотични субстанции в страната, без позволение, според условията на закона. Наказанието, което се планува е тежко - от 9 до 15 години отнемане от независимост и санкция от 200 хиляди лв.. Става въпрос за интернационален детайл в самото осъществяване на действието. Целта ни е да изясним всички съпричастни към това действие лица ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР