Тече усилена подготовка Айфеловата кула отново да отвори врати за

...
Тече усилена подготовка Айфеловата кула отново да отвори врати за
Коментари Харесай

Айфеловата кула отваря врати отново на 25 юни

Тече усилена подготовка Айфеловата кула още веднъж да отвори порти за туристи. Предвижда се една от най-известните забележителности в света да отвори на 25 юни.
Асансьорите до върха няма да работят и единствено първият и вторият етаж ще са налични. Отначало изкачването ще е единствено по стълбите, като всички гости би трябвало да носят маски. Препоръчва се билетите да се купуват по интернет. Айфеловата кула бе затворена на 13 март поради епидемията от ковид във Франция. Тя ще бъде отворена още веднъж след повече от 3 месеца спиране – най-дългият интервал от Втората международна война насам.
Друга забележителност на френската столица - центърът " Жорж Помпиду ", който съхранява най-голямата сбирка с творби на модернизма и актуалното изкуство в Европа, се готви за отваряне на 1 юли, оповестява 24 часа. Предвижда се посетителите да се движат еднопосочно, а групите да са от не повече от 10 индивида. Книжарницата, заведенията за хранене и дизайнерския магазин в центъра, именуван от французите " Бобур ", ще бъдат отворени на 1 юли. Библиотеката, където нормално студентите чакат на опашка, с цел да получат достъп до милионите книги, ще остане към този момент затворена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР