Тече разследване, сравняват се данните и се проверят всички факти.

...
Тече разследване, сравняват се данните и се проверят всички факти.
Коментари Харесай

Военният министър: Майор Терзиев не е катапултирал, може да не е жив

Тече следствие, съпоставят се данните и се ревизират всички обстоятелства. Цяла нощ е траяла издирвателната акция. Каквото и да се е случило, се е случило ненадейно. Той не е съобщил за проблем с машината или потребност от катапултиране. Това съобщи служебният боен министър Георги Панайотов пред Българска национална телевизия.

"Самолетът, който е пуснал целта на майор Валентин Терзиев, е видял по какъв начин той я е поразил. Свидетели по-късно няма ", сподели още той.
"Всички варианти са на масата, всички вероятности за повода за случая се ревизират ", заяви служебният министър на защитата.

Военният министър съобщи, че неотложно е почнало търсенето на изчезналия майор и изтребителя. Сонар обследва дъното за фрагменти от машината. Днес в издирването ще се употребява и хидролокатор за непряк преглед.

Катапултиране не е имало, тъй като при тази процедура се задейства автоматизирано предаване на местоположението. Той знае, че бил задължен да съобщи, че следва катапултиране, разкри Панайотов.

Това са българи, които обичат България и пазят България, сподели със сълзи на очи военният министър за майор Валентин Терзиев. "Трагедия е това, което се случи. Военни умират в спокойно време, тъй като специалността е високорискова ".

Вероятността той да бъде жив и здрав е дребна, може би ще се наложи да приемем съдбовния край, приключи Георги Панайотов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР