Тече мярката за неотклонение на 57-годишният Цветан Петров, който заедно

...
Тече мярката за неотклонение на 57-годишният Цветан Петров, който заедно
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ! Първи СНИМКИ на бияча на бременно момиче и приятеля ѝ на АМ "Тракия"

Тече мярката за неотклонение на 57-годишният Цветан Петров, който дружно с бра си биха мъж и бременната му другарка на автомагистрала " Тракия ". На влизане в съда, обвиненият сподели, че не желае да бъде сниман.

Припомняме, че 57-годишния Цветан Петров е упрекнат за непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е осъществено при ръководене на моторно транспортно средство, както и за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди.

На 19 юли към 9 часа, в региона на Карловски надлез на автомагистрала „ Тракия “ край Пловдив, се движел лек автомобил „ Фолксваген Пасат “ със софийска регистрация, ръководен от обвинения Цветан Петров. В колата пътувал и 59-годишният му брат Петър Петров.

По същото време по правата се движел и „ Опел " с бургаска регистрация, каран от 31-годишен мъж, като в колата пътувала и 20-годишната му бременна другарка.

Двете коли се движели в посока София. В региона на Карловския надлез, Цветан Петров се подразнил, че лидерът на опела се движи по-бавно и му пречи на придвижването. Петров изпреварил бургаския автомобил, засякъл му пътя и го принудил да спре. След това двамата братя слезли от колата, а водачът на опела слязъл от своята.

Без да бъдат провокирани, братята нанесли удари с юмруци по главата и тялото на по-младия мъж, който при опит да се отбрани блъснал в лицето Петър Петров. Той е настанен в болница и му следва оперативно лекуване, поради което не е притеглен като обвинен към момента.



Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР