Театралната прима Стоянка Мутафова няма да ходи на плаж по

...
Театралната прима Стоянка Мутафова няма да ходи на плаж по
Коментари Харесай

Лекарите попариха мераците на Стоянка Мутафова, забраниха й и ...

Театралната прима Стоянка Мутафова няма да върви на плаж по родното Черноморие, тъй като е нездравословно за здравето й. Заради проблемите със сърцето й беше неразрешено да лети със аероплан, а в този момент стана ясно, че й слънчевите бани към този момент са рубрика непозволени за актрисата, написа „ Телеграф ”, базирайки се на осведомени. Именно затова Мутафова няма да успее да стигне до морския бряг по време на идното й морско турне. То започва на 18-и в Бургас, по-късно на 10-и и 21-ви във Варна и на 22-ри завършва в Царево.

За първа година Стоянка ще вземе присъединяване в обичайния Арт поток, който ще се организира от 14-и до 22-ри в Царево. Представленията ще се играят в читалището в Царево.

В програмата е заложена изложбата „ Стефан Божков и приятели”, където 15 български художници ще показват новите си произведения, за първи път ще има проведен концерт на Станислав Сланев-Стенли, Фънки, група „ Тангра” и група „ Гравити ко”. По време на фестивала ще гостуват редица известни артисти, ред които кралиците на българската комедия Стоянка Мутафова и Татяна Лолова, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Ирен Кривошиева, Ненчо Илчев и други.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР