ТеатърКлючовата дума за родените в периода 11-18 октомври е театър.

...
ТеатърКлючовата дума за родените в периода 11-18 октомври е театър.
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Везни III


Театър

Ключовата дума за родените в интервала 11-18 октомври е спектакъл . Това време дава отговор на интервала в края на 40-те, когато човек нормално е постигнал цялостна обществена интеграция . Той е поел и своята обществена роля. Акцентът в този интервал е върху себеизразяването и потреблението на силата за реализиране на още по-голям триумф.

В общи линии увереният зрял човек балансира сред разнородните обществени условия, упражнява трезва преценка и водачество и се пробва да усети ритъма на живота и да не губи от взор огромната картина.

Хората, родени във Везни III, са целеустремени реалисти, които имат кураж и хъс, с цел да прогресират . По отношение на постигането на триумф, те са по-скоро непрекъснати, в сравнение с безскрупулни. Те несъмнено са амбициозни . Но за тях е от изключителна значимост КАК се вършат нещата, изключително във връзка с жанр, мотивация и смисъл .

Хората, родени в интервала, умеят да играят роля и се вълнуват от имиджа си . Те желаят да се харесат и в някои случаи това може да се трансформира в съществена цел в живота им. Стремят се да наподобяват спокойни и да правят нещата с прелест и великолепие, което може да е побъркващо за някои от техните противници и съперници.

Хората Везни III са извънредно виновни и изпълнителни . Въпреки това тези, които са в интимни връзки с тях, могат да се усещат неразбрани на надълбоко прочувствено равнище или даже подценени. Това постоянно се дължи на обстоятелството, че хората, родени в средата на октомври, умеят да слагат границата в персоналните си връзки и като цяло не обичат да бъдат въвличани в комплицирани прочувствени спорове .

Хората, родени във Везни III, държат да поддържат високи стандарти в своята работа. Те са умели както в техническата, по този начин и във финансовата сфера . Въпреки че като цяло са уверени, е нужно да задълбочат възприятието си за самостоятелност и да не се интересуват толкоз от мнението на другите .

Препоръки

Не давайте обещания, които не можете да извършите. Мислете за следствията от дейностите си. Понякога се постанова да се играе роля, само че не се самозаблуждавайте в процеса. Уважавайте възприятията на другите , посветете задоволително време и самообладание на прочувствените въпроси.  

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР