Театърът е изгубил добър актьор. Виждаме обикновена заявка за примерно

...
Театърът е изгубил добър актьор. Виждаме обикновена заявка за примерно
Коментари Харесай

Тома Белев: Министър Емил Димитров изигра театър, даде заявка да управлява 1, 3 млрд. лв.

Театърът е изгубил добър артист. Виждаме елементарна поръчка за примерно 1, 3 милиарда лв. кой ще ги разходва. Това сподели в „ Честно казано “ с Люба Кулезич Тома Белев по адрес на министъра на околната среда и водите Емил Димитров-Ревизоро, който сподели тази седмица, че Бургас ще стане втори Перник поради заплахата от безводие.
Министър Емил Димитров сподели, че може без публични поръчки да се строи. А за това се основава бедствено състояние. Бургас е „ Перник 2 “, само че умножено по три. Сега ще се изразходят 600 млн. лева Димитров се грижи и за питейната вода и за водата за земеделците.

Става дума за разпределение кой ще ръководи тези 1,3 милиарда лева Димитров даде поръчка: „ Аз ще се оправя “. Министърът на околната среда по функционалности е доста непосредствен до премиерските. Той може да спре безусловно едно деяние, тъй като то касае околна диря. Трябваше да се оправи с Министерство на здравеопазването и Министерство на регионалното развитие.

Премиерът няма доста ходове. Димитров изигра хода с Народно събрание. И с цел да се потуши тематиката, министър председателят си записва. Не зная дали е ударен Движение за права и свободи, само че бе ударен зам.-министър на ГЕРБ. Всичко това е спектакъл, с цел да може да се усвоят доста бързо едни средства.

Двата язовира „ Ахелой “ и „ Порой “ няма да решат нищо. Те вземат решение въпроса за 2,5 месеца. Управляващите се надяват да няма суха година. Разчитаме на Господ. Това държавно управление разчита доста мощно на Господ.

Няма да има публични поръчки, парите ще се усвоят. Има противоотрова - изборите през март.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР