Теа преживява поучителна първа среща с ИТ специалист в новия

...
Теа преживява поучителна първа среща с ИТ специалист в новия
Коментари Харесай

Теа прибягва до изнудване в „10 първи срещи“

Теа претърпява поучителна първа среща с ИТ експерт в новия епизод на сантименталния риалити уеб сериал. Колко е значимо да имаш цели и цели и какво ще накара Теа да прибегне до изнудване, не пропускайте първо във

След рецензията на приятелките ѝ по отношение на момчетата, с които излиза по време на опита, Теа взима нещата в свои ръце. С помощта на мобилно приложение за срещи, претенциозната хубавица сама избира идващия участник в опита „ 10 първи срещи “. Впечатлена от профила на новото момче, Теа се насочва към заведението на Ангел за четвъртата първа среща.
Името му е Александър , той е на 20 години и развива личен бизнес в ИТ сферата. Специалистът по осведомителни технологии е хубав, пряк, съумял и търси сериозна връзка. Но дали това е задоволително, с цел да завоюва сърцето на Теа?

 Теа NOVA
Срещата стартира обнадеждаващо. Александър с високо самочувствие споделя за пътя на своя триумф, само че в един миг всичко се прекатурва, тъй като ИТ експертът ще показа на Теа за свое необичайно занимание.

Как ще реагира Теа на непредвидената информация за заниманието на Александър? Защо младата редакторка изнудва ИТ експерта? Разберете в новия епизод на, единствено във.

Гледайте всяка сряда от 16:00 часа във. Още вести за сериала следете и във на „ 10 първи срещи “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР