Теа Минкова сложи начало на предизвикателството за най-креативна снимка у

...
Теа Минкова сложи начало на предизвикателството за най-креативна снимка у
Коментари Харесай

Международен фото конкурс показва как българите остават активни вкъщи

Теа Минкова постави начало на предизвикването за най-креативна фотография вкъщи, със свои тематики в самодейността ще се включат още Божана Кацарова, Андреа Банда Банда, Биляна Славейкова и Мademoiselle Аia , видя HotArena.

С истински фотоси и хрумвания за това по какъв начин да останем дейни, поддържайки положителната си форма у дома, започва у нас интернационалният фотоконкурс „ Catch The Moment “ („ Хвани момента " ). Все повече българи се включват в предизвикването, като демонстрират в обществената мрежа Instagram по какъв начин се грижат за тялото и духа си в домашни условия. В самодейността на стилния бранд Answear вземат участие хора, които желаят да покажат, че има доста способи да останем положителни и енергични, даже когато естественият ни темп на живот е нарушен. Сред тях са майки, които вършат йога с децата си, млади запалянковци, играещи футбол с рула тоалетна хартия, четящи, рисуващи и декориращи дома си фамилии,  които употребяват изобретателно свободното време у дома.

Посланик на първата тематика на акцията у нас е енергичната млада майка Теа Минкова . Дори когато не може да посещава обичаната си фитнес зала, половинката на артиста Наум Шопов съумява да резервира съвършена форма като се отдава на здравословни удоволствия в домашни условия и тренира със своята четиримесечна щерка Амая. „ С Answear те призоваваме да останеш деен у дома! Покажи ни твоите способи да запазиш добра физическа, а и психическа форма като практикуваш йога или фитнес онлайн, тренираш с книги, бутилки с вода или с каквото се сетиш! ", приканва Теа, която всекидневно споделя вълнуващи моменти със своите Instagram почитатели. Всички, които желаят да последват нейния образец, да споделят положителното си въодушевление и да завоюват награди, могат да се включат в предизвикването, като качат своя фотография в Instagram с хаштаг #StayhomeButStayActive, #CatchTheMomentBG и таг @answear_bg.  В края на месец април, дружно с интернационално жури, Теа Минкова ще избере най-красивия и изобретателен кадър. Неговият създател ще получи огромната премията в първата част на състезанието, с която да отпразнува успеха си на открито. За него и двамата негови другари Gift Come True ще обезпечат урок по пилотиране на самолета Cessna 172, както и спортни артикули по желание от answear.bg на обща стойност 800 лв..

Фотоконкурсът Catch The Moment ще продължи до края на годината с награди, обезпечени от Samsung България. На всеки два месеца Instagram предизвикателството ще има нова тематика и нов дипломат. След Теа Минкова, негови лица ще бъдат някои от най-харесваните блогъри и инфлуенсъри у нас - Божана Кацарова, Андреа Банда Банда, Биляна Славейкова и Мademoiselle Аia. Те към този момент снимаха специфична фотосесия за акцията, а новата им свежа визия е осъществена под артдирекцията на Слав и Хубен и пред обектива на Диляна Флорентин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР