Теа Минкова е годеницата на талантливия актьор и медик Наум

...
Теа Минкова е годеницата на талантливия актьор и медик Наум
Коментари Харесай

Годеницата на Наум Шопов

Теа Минкова е годеницата на надарения артист и доктор Наум Шопов - младши. Пред тя описа за любовта на живота си и показа детайлности за предлагането за брак и идната женитба със звездата от хитовия сериал " Откраднат живот ".
 
" Гордея се с него и с всичко, което прави. Той ме стимулира всекидневно и без него нямаше да върша нещата, които върша - изучавам две магистратури и се занимавам с компанията, която направихме с Наум, Даниел Петканов и брачната половинка му Александра ", показа Теа.
 
Познават се от учебно заведение и там пламва за първи път любовта.
 
„ Бяхме 11 години в едно учебно заведение. Аз съм по-голяма от него с една година. Първата ни среща беше доста сладка. Пет минути диалог, той пусна няколко смешки, аз се разсмях и през целия ден аз си споделях: Този Наум е доста готин. Сестра ми сподели, че съм луда и това е Наум от учебно заведение, който си го познаваме. Но аз бях доста впечатлена. На идващия ден той ми писа и по този начин започнахме непрекъснато писане. Чак след месец се видяхме и от този момент сме неразделни “, описа Теа.
 
Тя разкри и на какво най-често се гневи на обичания ѝ мъж:
 
„ Случва се и да се караме, тъй като Наум от време на време е доста експлозивен и аз се пробвам да го обера, при което става скандал аз за какво се пробвам да го ограбвам. Той се ядосва на доста неща - да вземем за пример на селянина, който си хвърля цигарата от колата. Отива, чука му на прозореца, споделя му, че нещо си е изпуснал и му я връща в колата. Такъв вид е. А аз заставам до него и го карам да престане “, показа Теа, само че добави, че в никакъв случай не са стигали до това да се разделят.
 
„ Ние постоянно си изговаряме нещата и по този начин сме привикнали, че когато имаме проблем, споделяме си го и бързо отминава “, добави тя.-->
 
Теа описа, че най-трудно е било, когато се нанесли в сегашното си жилище.
 
„ Тогава просто битовизмът ни завъртя, ние досега бяхме 5 дни живеем с неговите родители у тях, 5 дни живеем у дома. Имаше динамичност. В един миг се прибрахме у дома, завъртя се колелото, всяка вечер едно и също, битови проблеми... Но преборихме и тях “, сподели тя.
 
Теа показа, че първоначално известността на Наум я натоварвала.
 
„ Ние бяхме седнали и хапваме и започнаха да ни снимат негови фенчета, че ядем пица, а сякаш спортуваме. Тогава се почувствах доста зле и си споделих: Това дали ще свърши в миналото?! Пък то с времето стана по-сериозно, само че на мен спря да ми пука. В началото го ревнувах и по-скоро, тъй като видях подобен възторг в него за фотоси, а преди този момент този възторг беше за това какво вършим ние дружно. В началото бях досадна другарка, само че по-късно се усетих и мина това “, сподели Теа.
 
Още за връзките им, любовта и по какъв начин Наум е дал пръстенът, вижте във видеото!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР