Теа излиза на среща с бившия на най-добрата си приятелка

...
Теа излиза на среща с бившия на най-добрата си приятелка
Коментари Харесай

Теа излиза на среща с бившия на най-добрата си приятелка

Теа излиза на среща с някогашния на най-хубавата си другарка Mина . Как ще приключи срещата, кой ще остане отчаян и кой дефинитивно ще скъса с предишното си? Отговорите се крият в новия епизод риалити уеб сериала във.

Приятелката на Теа, Мина, се разделя с огромната си обич – Цецо . Младата чародейка и съквартирантката ѝ Стела оказват нужната поддръжка на Мина в сложния миг и не помнят да изберат седми участник в опита на Теа. За изненада на Теа, седмата среща ще се състои с чужд претендент, който самичък поема самодейността за присъединяване си в опита.
 Стела и Мина NOVA
Кандидат номер седем пази самоличността си в загадка. Профилът му в обществените мрежи е трите „ Х “. Анонимността му буди подозрение в Теа. Единственото, което хубавицата и приятелките ѝ знаят за него е, че е самоуверен и предприемчив, защото той я кани да излязат в заведението на Ангел . Мистерията към претендента е разкрита, откакто Теа схваща, че момчето от сляпата среща е огромната обич на Мина – Цецо.

Теа е потресена от признанието на Цецо, че от самото начало е бил влюбен в нея, а не в Мина. Шокирана от самопризнанието и загрижена за възприятията на най-хубавата си другарка, Теа пренебрегва известията на Мина и Стела. Това единствено буди любознанието на съквартирантките ѝ и те отиват в заведението на Ангел.

Как Ангел ще помогне на Теа да излезе от неловката обстановка и ще успее ли хубавицата да резервира другарството си с Мина? Разберете в новия епизод на „ 10 първи срещи “ единствено във Vbox7.com. Гледайтевсяка сряда от 16:00 часа във. Още вести за сериала следете и във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР