Те заявиха, че Шоуто на Слави“ ще съществува до края

...
Те заявиха, че Шоуто на Слави“ ще съществува до края
Коментари Харесай

Краят На Една Епоха: Шоуто На Слави Аут От Ефир

Те обявиха, че „ Шоуто на Слави “ ще съществува до края на май или средата на юни, след което излиза в непрекъсната отпуска.

Водещият Слави Трифонов убеждавал подчинените си, че няма да ги остави безработни и гладни. Има вид шоуто да продължи по друга телевизия, само че по-скоро самият Слави желае към този момент да се отдръпне от светлините на прожекторите. Здравословното му положение не било по никакъв начин цветущо и фотосите на предаването го изморявали неистово доста.

Обещал е обаче на всичките си чиновници, че ще се погрижи за тях и ще гледа да ги уреди с работа, защото им бил признателен за верността през всичките тези години. През последните месеци следим Слави изменен в шоуто си, много по-мек към бенда и актьорите, които преди този момент навикваше много унизително. С приближаването на финала той се е разчувствал и търси все по-често другарски диалози с служащите си.

Искало му се да чукне 20-годишен празник на шоуто през ноември следващата година, само че непредвидените обстановки със здравето и обтегнатите връзки с медията го принуждават да се сбогува с заниманието и специалността си много по-рано. Предстои да забележим какво ще се случи с „ Шоуто на Слави “ и дали въпреки всичко Дългия няма да пренебрегне за следващ път персоналния си живот и здравословно положение, с цел да продължи да радва феновете си всяка вечер.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР