Те все още са твърде дискретни, но Лос Анджелис вече

...
Те все още са твърде дискретни, но Лос Анджелис вече
Коментари Харесай

Хари и Меган вече официално – извън кралското семейство започват нов живот

Те към момента са прекомерно дискретни, само че Лос Анджелис към този момент " разполага " с две звезди повече - принц Хари и брачната половинка му Меган, решили да градят нов живот надалеч от английското кралско семейство, на което публично от през днешния ден към този момент не са дейни членове, съобщи Франс прес.

Двойката e в Калифорния от няколко дни, обитавайки парцел в Малибу - извънредна плажна общественост, от дълго време желана от звездите на Холивуд и локалните богаташи.

Съществува обаче една дребна спънка - някогашната кралска двойка не спада нито към първата, нито към втората категория. Как 35-годишният Хари и 38-годишната Меган ще осъществят упоритостта си да водят нов, финансово самостоятелен живот занапред следва да се разбере.

На този стадий задачата на Меган Маркъл наподобява по-лека. Тя е родена в Лос Анджелис, майка й към момента живее в града, и към момента пази цялостно тефтерче с адреси от времето, когато се изявява като актриса.

" Смятам, че Меган ще продължи да работи в света на развлекателната промишленост, по един или различен метод. Това е единственият вид да се продават. В последна сметка Меган идва от тази промишленост. Тази ДНК не може да бъде отречена ", споделя специалистът по звезди Джетендр Сехдев.

Въпреки че вероятността Меган Маркъл да се завърне към актьорството е дребна, съгласно Сехдев тя може да показва документални филми или да одобри други озвучаващи функции.
Преди да напусне Англия, Меган към този момент влезе в ролята на повествовател на документален филм за " Дисни " - компания, която може да бъде заинтригувана от имиджа й на " принцеса ".

" Хората харесват тази концепция " , отбелязва основаният в Лос Анджелис публицист и продуцент Саймън Томпсън.

" Въпреки че към този момент не принадлежат към кралското семейство , те постоянно ще бъдат свързвани с марката ", добавя анализаторът.

Други водещи представители на развлекателната промишленост като стрийминг платформата Нетфликс също показаха предпочитание да работят с Меган.

Ако въпреки всичко реши да се завърне към актьорската специалност, брачната половинка на принц Хари ще би трябвало да бъде изключително деликатна към подбора на функции. " Смятам, че т я ще получи някои съществени предложения. От нея обаче ще зависи дали желае да бъде възприемана като звезда или като притежател на смяна ", акцентира Саймън Томпсън.

За Хари, който прекъсна връзките със фамилията и се отдалечи на хиляди километри , идването в Лос Анджелис е по-скоро " потапяне в незнайното ".

" Не виждам разумно място в Холивуд за човек с профила на Хари, само че това не значи, че той не може да се приспособи " , споделя Джетендр Сехдев, който е и създател на книга за феномена Кардашиян и други звезди на обществените медии.

Срещи с аудитория , контракти за книги, изявленията - това са измежду опциите, които се отварят пред Хари, добавя специалистът. " Той може да почерпи от образеца на Ким Кардашиян и останалите инфлуенсъри, разкривайки обществено живота си и показвайки кой е в реалност ", споделя Сехдев.

Хари и Меган могат да последват и образеца на Барак и Мишел Обама , които основаха продуцентска компания, отбелязва Саймън Томпсън. Подобен ход ще им разреши да промотиран свидни на сърцето им дела като грижата за ветерани, психологичното здраве или околната среда.

Друг избор, който ще би трябвало да създадат Меган и Хари, е къде тъкмо да се открият дружно със сина си Арчи . Според Томпсън подобаващи за тях за затворени комплекси или жилищни здания с наблюдаване в Брентууд или Бевърли хилс.

" Едва ли хората ще ги виждат да се разхождат свободно в сърцето на Холивуд ", споделя журналистът и продуцент.

Калабасас , шикозното предградие, ценено от клана Кардашиян, също е допустим вид, отбелязва на собствен ред Сехдев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР