Те употребявали алкохолни напитки. На 30 януари 2017 г. двамата

...
Те употребявали алкохолни напитки. На 30 януари 2017 г. двамата
Коментари Харесай

Последна Информация: 13 Години Затвор За Зверското Убийство На Мариела От Пловдив

Те употребявали алкохолни питиета. На 30 януари 2017 година двамата още веднъж били в жилището и се черпели с уиски. Те поканили свои познати - мъж и жена, да ги посетят. Мъжът видял, че дясното око на Мариела било синьо и имало кръвонасядане, като тези белези били от няколко дни.

Свидетелят знаел, че обвиненият биел потърпевшата, когато обитавала в жилището му. Същия ден в дома на обвинения дошъл механик, който ремонтирал бойлера и си отпътувал, след което компанията почнала да използва алкохол. Обвиняемият изпратил Мариела да почисти банята, наругал я и изритал в гърба. Тя паднала на пода, само че по-късно двамата още веднъж се върнали на масата да пият алкохол. Това траяло и откакто гостите си отпътували.

Към 20,30 часа Мариела поискала пари от обвинения Таньо. Той отказал да й даде и почнал да я наскърбява. Казал й, че била " черна гладна маймуна и щяла да си върви гола ", след което почнал да й нанася удари с юмруци и ритници по главата, шията и тялото. Жената не могла да се съпротивлява, почнала да плюе кръв, били й породени обилни премеждия, като вследствие на нанесените контузии тя умряла.

След като обвиненият схванал за това, спрял да я удря и траял да използва алкохол. Час и половина по-късно се обадил на тел. 112 и пристигналите полицейските чиновници го отвели в Първо районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив. Там му била осъществена проба за алкохол с механически апарат, който отчел количество от 1,45 промила в издишвания от него въздух, написа " Пловдив 24 ".

По делото е осъществена съдебно-медицинска експертиза, съгласно чието умозаключение главната причина за гибелта на Мариела е тежка черепно-мозъчна контузия, кръвоизлив и тежък оток на мозъка. До момента обвиненият Таньо е бил осъждан седем пъти - за блудничество, кражба на движимости, причиняване на телесна щета по хулигански подбуди и други.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР