Те твърдят, че в събота вечерта 10-годишният им син Доминик

...
Те твърдят, че в събота вечерта 10-годишният им син Доминик
Коментари Харесай

Охранител В Слънчев Бряг Наби Жестоко 10-Годишно Русначе. Вижте Само Кой Се Оказа Таткото На Хлапето!

Те настояват, че в събота вечерта 10-годишният им наследник Доминик си играел на топка дружно с още няколко деца в зоната за отдих до басейна. Около 9 часа вечерта при тях дошъл човек от защитата. Той се опитал да им отнеме топката, като сграбчил за гърлото 7-годишния другар на Доминик – Тимофей. Момчето обаче съумяло да хвърли топката към Доминик, а той към третия им другар – Степан. Това вбесило гарда, той блъснал Доминик, момчето паднало и блъснало главата и коляното си в близкия шезлонг. Другите момчета побягнали, а гардът траял да души детето.

Майката на Доминик – Наталия – незабавно извикала “Бърза помощ ”. Линейката откарала момчето в медицински център ”Св. Никола ”. Лекарите преценели, че не е нужно детето да постъпва в болница, само че би трябвало да бъде следено деликатно и в случай че има главоболие или други тревожни признаци, незабавно да се търси помощ, написа Пик.

Първият ден след случая Доминик бил зашеметен, на втория почувствал мощни болки във врата и вдигнал 39,5 градуса температура.

Според майката на Доминик /бащата Марчин е в Москва/, служителите на реда в Слънчев бряг не приели случилото си за сериозен случай и не подхванали стремително следствие на случая, а се задоволили с известния потребен съвет: “Елате на следващия ден! ”

Наталия е наела юрист. Тя твърди, че шефът на защитата в “Harmony Suites Monte Carlo ” се държал с нея като престъпник – нападателно и безочливо. Дъвчейки дъвка, той обяснил, че виновният гард е уволнен и са му удържани 600 лв.. Но Наталия и юристът й считат, че мъжът просто е изместен на различен обект.

Със случая се е заела и Районната прокуратура в Несебър.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР