Те твърдят, че години наред са жертва на дискриминация, защото

...
Те твърдят, че години наред са жертва на дискриминация, защото
Коментари Харесай

Жителите на няколко столични квартала блокираха днес основни пътища

Те настояват, че години наред са жертва на дискриминация, тъй като живеят в къщи. Заради митингите на входовете на София се образуваха колони от чакащи коли.

София

Живеят в къщи - в Казичене, Кривина, Бусманци, Горубляне, Панчарево и Кокаляне. Нямат канализация, комфортни тротоари и велоалеи. Казват, че не могат да търпят повече. Затова излезли на пътя.
Янита Тарабанова: Конкретните аргументи са, че ни омръзна да чакаме благоволението на Столична община да отпусне средства за кварталите, които са с еднофамилни къщи. Но ние не можем да продължаваме да живеем без канализация. Берослав Димитров: Ние сме тук, тъй като няма задоволително детски площадки в Горубляне, тъй като тротоарите, които водеха от Горубляне към метростанцията - всички ги продадоха на автокъщите.  © Българска телеграфна агенция
Между 40 минути и час престой в задръстването - засекли водачите на входа на София. Деница пътувала с другари. Но не издържала и оставила своите спътници.
Деница: Просто слязох малко по-надолу и продължих пешком, тъй като беше прекомерно отчайващо постепенно. Защото ми е по-лесно да си хвана рейса в сравнение с да мина цялото цариградско с кола.
Протестиращите се заканиха, че в случай че настояванията им не бъдат чути, отново ще излязат на пътя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР